Skip navigation

Lisää tietoa koulutuksesta

Markkinoiden pisin ja perusteellisin koulutus

Olemme valinneet opettajajohtoisen lähiopetuksen kaikkiin Personal Trainer koulutuksen osa-alueisiin. Koko 200 tunnin lähiopetuksen aiheet ja niitä syventävät tiedot ovat tarkasti valittuja antamaan sinulle kattavan kokonaiskuvan ja tekemään sinusta markkinoiden halutuimman Trainerin. Panostamme paljon käytännön harjoitteluun ja periaatteemme “Learning by doing” saa aivan uuden merkityksen tässä koulutuksessa.

 

Tapaa tulevat asiakkaasi

Ainutlaatuinen PT-käytäntömme antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella oikeiden asiakkaiden kanssa, jotka varaavat aikansa oppilasharjoittelujärjestelmän kautta. Tämä tarkoittaa, että voit koulutuksen aikana kokeilla, miltä varsinainen Personal Trainerin työ aidoimmillaan tuntuu. Vain me tarjoamme tämän mahdollisuuden!

 

Yhdeksän kymmenestä saa työpaikan SAFEn koulutuksen jälkeen!

Tutkimusten mukaan useampi kuin 90% lisensoiduista osallistujistamme saa työpaikan heti koulutuksen jälkeen. Voimme siis lähestulkoon kutsua sitä työpaikkatakuuksi. Meillä on pitkä kokemus liikuntaharjoittelukulttuurista ja Personal Trainereiden koulutuksesta. Me tiedämme, mitä sinä Personal Trainerina tarvitset, mitä sinun asiakkaasi odottavat saavansa sinulta ja mitä työnantajasi sinulta edellyttää.

 

Arvostettu kouluttajatiimi

Opettajiemme ainutlaatuiset pedagogiset kyvyt ja erityisosaaminen treenauksen eri osa-alueilla takaavat sinulle oppilaana vahvan ammatillisen kasvun ja kehityksen itse toivomallasi tahdilla. Jotta saisimme koulutuksistamme niin käytännönläheisiä kuin suinkin mahdollista, edellytämme, että kouluttajamme samanaikaisesti työskentelevät aktiivisesti liikunta-alalla. Luonnollisesti kaikilla kouluttajillamme on vahva ja perusteellinen koulutus ja kokemus omalta erikoisalaltaan.

 

Jatkuvasti ajankohtainen

Pyrimme koko ajan pitämään sekä organisaatiomme että sinut ajan tasalla liikunta-alan uusimmista tutkimustuloksista ja harjoittelutrendeistä.Ennen jokaisen koulutusjakson alkua varmistamme, että meillä on tuoreimmat teoriat ja käytännöt hallussamme ja esittelyvalmiina. Digitaalisen ja nettipohjaisen koulutusmateriaalin avulla voit pitää itsesi päivitettynä uusimmista tiedoista ja ottaa osaa uutuuksiin ja trendeihin liikunta- ja terveysalalla.

 

Vahvat yhteistyökumppanit

SAFE on pohjoismaiden johtava koulutusorganisaatio ja siksi meillä on suhteet halutuimpiin yhteistyökumppaneihin. Miltä vaikuttavat esimerkiksi Polar, SATS, Elixia ja ExorLive sekä SISU urheilukirjat? Yhteistyömme kautta voimme tarjota sinulle oppilaanamme kustannusvapaita harjoittelumahdollisuuksia ja runsaasti upeita etuja alennettujen hintojen ja korkealaatuisten tuotteiden muodossa – näistä tuleva Personal Trainer saa paljon hyötyä itselleen!

 

Kaikissa Pohjoismaissa!

SAFE kouluttaa kaikissa Pohjoismaissa, Malmösta etelässä Östersundiin pohjoisessa, Suomen Helsingistä idässä Norjan Bergeniin lännessä. Tästä syystä meillä on tarjota monta eri mahdollisuutta koulutuksiin kielen, sijainnin ja ajankohdan valinnassa. Yksinkertaisesti, me olemme siellä missä sinäkin.

 

PT-koulutuspakettisi sisältää

- 200 tuntia opettajajohtoista lähiopetusta

- PT- osa 1: Teoreettinen peruskoulutus

- PT- osa 2: Valmistava PT ; Kuntosaliohjaajakoulutus

- PT- osa 3: Personal Trainer-koulutus

- kattavan koulutusmateriaalin

- PT-käytäntöä

- ilmaista harjoittelua Pohjoismaiden suurimmassa kuntokeskuksessa

 

Alkuperäinen on paras

1990-luvun alusta alkaen olemme kouluttaneet eniten henkilökohtaisia valmentajia. Pidämme siis yllä korkeaa tasoa ja meillä on monia tyytyväisiä osanottajia. Viimeisen vuoden aikana moni yritys on ottanut meistä esimerkkiä – varma merkki siitä, että SAFE tekee asiat todella hyvin. Pitkän kokemuksemme ansiosta me tiedämme, mitä menestyväksi Personal Traineriksi tuleminen vaatii.

 

“Koulutuksessa kiinnitetään käytännössä paljon huomiota siihen, että minä PT:nä pystyn tapaamaan ja ohjaamaan toisia ihmisiä. Opettajat ovat uskomattoman sitoutuneita ja intohimoisia ja laittavat peliin sekä osaamisensa että oman itsensä. Tämä on hyvä sekoitus teoriaa ja käytäntöä. Viihdymme yhdessä, ja sen takia koen turvallisuuden tunnetta koko koulutusjakson ajan. Tämän koulutuksen takia olen jopa saanut elinikäisiä ystäviä!"

- Lee Baxter, maalivahtivalmentaja AIK

Tämä on viimeinen osa Personal trainer ammattiin:
1. Teoreettinen peruskoulutus 2. Kuntosaliohjaajan koulutus 3. Personal trainer

 

> Palaa takaisin ilmoittautumissivulle

Back to top