Skip navigation

Lisää tietoa koulutuksesta

Taitavaksi käytännössä

Tulet taitavaksi siinä mitä teet. Meiltä saat paljon ohjeita siihen, miten kohdata ja johtaa sekä itseäsi että muita ravinnon muutostilanteissa. Ainutlaatuisen oppilaskäytäntömme kautta saat mahdollisuuden tavata oikeita asiakkaita, jotka itse varaavat aikansa sinulta. Saat siis koulutuksen aikana kokea, miltä tuntuu oikeasti toimia ravintovalmentajana!

Mahtava elämys

SAFEn opettajatiimi on huolella valittu heidän erikoisosaamisensa ja työkokemuksensa perusteella. Heiltä edellytetään jatkuvaa aktiivista työskentelyä, jotta oppimiskokemus olisi kaikille oppilaille vahva ja hyväksyvä. Toimimme näin, jotta uteliaisuutesi oppimista kohtaan herää ja oppimisesi helpottuu. SAFEn opettajat perehtyvät jatkuvasti uusiin tutkimuksiin, ja jakavat niiden tietoja oppilaiden kanssa, jotta kiinnostavimmat ja monimutkaisetkin tutkimukset olisivat kaikkien saatavilla. Saamme usein palautetta siitä, että koulutusohjelmamme ovat parhaita, mihin oppilaat ovat ikinä osallistuneet. Pidämme tätä merkkinä siitä, että olemme onnistuneet kunnianhimoisessa tavoitteessamme saada koulutuksestamme ja oppimiskokemuksista mahtavia elämyksiä!

Intressit, unelmat ja ura

Tämä Ravintovalmentajakoulutus on täysin itsenäinen, eli avoin kaikille eikä vaadi aiempaa erityisosaamista tai –koulutusta. Kokemuksemme on, että ihmiset ovat valinneet tämän koulutuksen kasvattaakseen osaamistaan omalla urallaan tai aloittaakseen uuden uran. Koulutus antaa täydennystä Personal Trainereille ja niille jotka toimivat terveysneuvojina muiden muassa. Jotkut opiskelijat valitsevat tämän koulutuksen vain omaksi hyödykseen, jotta voivat syventää kiinnostustaan ravintoon. Kaikki ovat tietenkin tervetulleita koulutukseen syistä riippumatta.

Vahvoja yhteistyökumppaneita

SAFE on Pohjoismaiden johtava koulutusorganisaatio ja sen vuoksi olemme tehneet sopimuksia kaikista halutuimpien yhteistyökumppanien kanssa. Koulutuksen aikana saat käyttää ruokalaskureita, esim. Dietist XP:tä. Edullisten yhteistyömme ansiosta saat opiskelijanamme hankkia korkealaatuisia tuotteita (esim. Dietist XP ja VK-kustannus urheilukirjat) erittäin alennetuilla hinnoilla.

SAFE - Lisensioitu ravintovalmentaja

Lisenssin saamiseksi on suoritettava hyväksytysti sekä teoria- että käytäntökokeet. Lisenssi on tae siitä, että olet oppinut paljon hyödyllistä tietoa ja käytännön taitoa. Lisenssi on myös merkki laadusta, joka todistaa, että olet saanut todella vahvan ja korkealaatuisen koulutuksen.

 

> Palaa takaisin ilmoittautumissivulle

Back to top